11
ΙΑΝ 2024

Τιμητική εκδήλωση για την ολοκλήρωση της υπηρεσιακής θητείας Διευθυντών της ΥΠΑ

                             
               ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
      ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
                    



Τιμητική εκδήλωση για την ολοκλήρωση της υπηρεσιακής θητείας Διευθυντών της ΥΠΑ. Επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στη μνήμη της Μαρίας Καπαρουνάκη. Αποχαιρετισμός απερχόμενης Διοίκησης. 
 
Η Διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,  πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 στο γραφείο του Διοικητή κου Γεωργίου Δριτσάκου ειδική τιμητική εκδήλωση αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς τους στην ΥΠΑ, των Διευθυντών Ζωής Δρογώση και Δαμιανού Βούλγαρη, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν στις 31.12.2023. Ταυτόχρονα, τιμήθηκε η μνήμη της Μαρίας Καπαρουνάκη με την επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον σύζυγό της για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά της στην ΥΠΑ.
 
Ειδικότερα, ο Διοικητής της ΥΠΑ κος Γεώργιος Δριτσάκος και ο Υποδιοικητής Αεροναυτιλίας κος Ζαφείρης Ταμπακίδης εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους, αφενός για την αγαστή και γόνιμη συνεργασία που υπήρξε στην 4ετή διάρκεια της Διοίκησης και αφετέρου για την επί 41 χρόνια συνεισφορά τους στο έργο της ΥΠΑ, τιμώντας τους με ονομαστικές αναμνηστικές πλακέτες.
 
Οι τιμηθέντες
 
Πρόκειται για την κα. Ζωή Δρογώση, και την επιτυχή θητεία της ως Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αερολιμένων και τις εξαιρετικές υπηρεσίες της στα 41 χρόνια που διετέλεσε στην ΥΠΑ.
Τον κ. Δαμιανό Βούλγαρη, ως Προϊστάμενο της Μονάδας Πτητικών Μέσων (ΜΠΜ) για την υψηλού επιπέδου προσφορά του στην ΥΠΑ από την 1η Νοεμβρίου 1983.
 
Επίδοση αναμνηστικής πλακέτας έγινε και εις μνήμην της Μαρίας Καπαρουνάκη που πρόσφατα απεβίωσε, ούσα εν ενεργεία Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αεροναυτιλίας.
 
Τέλος, δόθηκε η ευκαιρία για τον αποχαιρετισμό της απερχόμενης Διοίκησης προς τη Διοικητική ιεραρχία της Υπηρεσίας μετά από 4 χρόνια συνεργασίας.